Nieuws

Imam en Korandocent Omar Yaagoubi bekroond

Op zaterdag 14 mei j.l. heeft imam en korandocent  Omar Yaagoubi twee getuigschriften mogen ontvangen. Deze betreffen het lezen en memoriseren van de heilige koran op twee wijzen (Assim en Warsh op alle recitatie-wijzen). Dat is een ongekende prestatie die veel inspanning en toewijding vergt. 

In een reactie gaf Omar aan dat hij deze kennis graag wil doorgeven aan de komende generaties. Vandaar dat hij binnen het centrum is gestart met het onderwijzen van koran aan kinderen en jongeren. Dat doet hij op zaterdag en zondag binnen de muren van centrum Arrahma

Namens het bestuur van de achterban van Centrum Arrahma feliciteren we onze imam en korandocent voor deze prestatie. Moge Allah ons en onze kinderen ondersteunen om Zijn boek te memoriseren en op de juiste wijze te reciteren amin.

Mocht je interesse hebben in de koranlessen bij centrum Arrahma, dan kun je contact met ons opnemen op het nummer 0031 6 85 25 35 28 of via het emailadres: info@centrumarrahma.nl

 

Hierbij een paar foto's uit de ceremonie die in Essalam moskee plaats heeft gevonden.

Bezoek burgemeester Aboutaleb aan Centrum Arrahma

In het kader van contact met moskeeën, heeft de burgemeester Aboutaleb een bezoek gebracht aan het centrum. Het bezoek is afgesloten met een overheerlijk iftar verzorgd door de vrijwilligers van het centrum.

De bijeenkomst was informeel van karakter. De burgemeester is in gesprek gegaan met de aanwezigen over wat hen bezighoudt in het dagelijkse leven. Met het bestuur van het centrum is hij in gesprek gegaan o.a. over de uitdagingen voor de toekomst.